Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés az Ashtanga Mysore jóga gyakorlásba

2018-07-11 07:00 - 2018-08-29 09:00
18000Ft

Ismerkedj meg az Ashtanga-jógával úgy, ahogyan eredeti otthonában, Mysore-ban gyakorolják! 8 alkalmas kezdő tanfolyamunkon lépésről lépésre sajátíthatod el az Ashtanga jóga első ászana-sorozatának gyakorlatait, és a tanfolyam végére képes leszel akár önállóan is gyakorolni az Ashtanga-jógát. Az Ashtanga jóga egy dinamikus és tradicionális jógarendszer, melyet Sri K. Pattabhi Jois alapított Mysore-ban a 20. század elején.

A tanfolyamot Shally Zucker vezeti, akinek eredeti anyanyelve az angol, de az angolul nem beszélő jelentkezőket is várja és el tudja igazítani a gyakorlatsorban. Shally húsz évvel ezelőtt ismerkedett meg az Ashtanga jógával Los Angelesben, Chuck Miller irányítása alatt, majd tanult Eddie Sterntől, Sharath Joistól és Maty Ezratytól is.

Shally óráit és tanfolyamait a mély tapasztalat jellemzi, mellyel megosztja ezt az erőteljes transzformáló hatású jóga-gyakorlást bárkivel, aki az élete részévé szeretné azt tenni. Shally a gyakorlók egyéni igényének és fizikai-érzelmi adottságainakfigyelembe vételével oktatja és igazítja a jógapózokat, pozitív és nyílt szívű megközelítéssel.

Nyolc alkalmas tanfolyamunkat azoknak is ajánljuk, akik még csak most ismerkednek a jógával, és szeretnék kipróbálni az Ashtangát, illetve azoknak is, akik már gyakorolják egy ideje, de szeretnének valóban megalapozottan fejlődni a második, harmadik sorozat felé is.

Időpont: szerdánként 7-9 óra között, július 11-től augusztus 29-ig. /Amennyiben egy héttel később kezdenéd, vagy egy-két hetet kihagynál nyaralás miatt, ezt bepótolhatod külön egyeztetett időpontban./ Helyszín: Atma Buda Jógastúdió. Oktató: Shally Zucker. Tanfolyami díj: 18 000 Ft Jelentkezési határidő: július 5. Jelentkezéskor kérjük 5 000 Ft előleg befizetését, a fennmaradó részt pedig az első oktatási napon kérjük befizetni. Jelentkezés és befizetés az Atma Pest vagy Buda recepcióin, illetve aa lenti űrlapon.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Kezdés: 2018-07-11 07:00
Vége: 2018-08-29 09:00
Összeg: 18000Ft
Esemény kategóriaTanfolyam

Helyszín

Venue Name:

Szervező

Organizer Name: Shally Zucker