Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés a 2. sorozatba – Ashtanga jóga

február 17. 09:00 - 12:00
5000Ft

Mikor, hogyan, miért?

Manju Jois-tól kérdezték egy workshopon, hogy mikor érdemes elkezdeni az astanga jóga 2.sorozatot, mire azt válaszolta a maga egyszerűségével:
“hát a Setu Bandhasana (vagyis az 1.sorozat utolsó ászanája) után”.

A két sorozat együtt van egyensúlyban, erősítik egymást, nem feltétlen nehézségben különböznek, inkább máshogy működnek.
A tanfolyamon a 2.sorozat ászanáiba kóstolunk bele, gyengéden előkészítve a testet a még esetleg szokatlan mozdulatokhoz, pózokhoz is.
Pontosítjuk az ászanák mellett a légzést, megnézzük, hogy segítenek, készítenek fel az első sorozat ászanái a továbbiakra. Beszélünk a saját gyakorlásról, hogyan, hányszor, honnan, meddig érdemes beilleszteni az újonnan tanultakat. Oktató: Abdulwahab Nadia

Jelentkezési határidő: február 10. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet a jelentkezési határidő időpontjáig. Részvételi díj: 5000 Ft, a helyszínen aznap fizetve 6000 Ft, amennyiben marad még szabad hely. Az eseményre előzetes regisztráció szükséges a helyek korlátozott száma miatt. A tanfolyam az első sorozatot már ismerők és rendszeresen gyakorlók számára ajánlott.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: február 17.
Időpont: 09:00 - 12:00
Összeg: 5000Ft

Helyszín

Venue Name: Atma Center Buda
Address: Margit körút 64/B
Budapest, 1027 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Abdulwahab Nadia