Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

After Navasana – Ashtanga workshop haladóknak

2019-04-28 09:00 - 13:00
5000HUF

Régóta astangázol, de jól jönne valami, ami lendületet ad a gyakorláshoz? Bizonyos ászanákban semmi fejlődést nem érzel? Megcsináltad a Kezdő tanfolyamot, és tudni szeretnéd mi van az után? Vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy?

Gyere el Ashtanga workshop unkra, ahol 3 óra alatt mély barátságot köthetsz az astanga első sorozatának Navasana-t követő gyakorlataival. Az egyes pozíciók anatómiája mellett sokat megtudhatsz azok élettani hatásairól is.

Mivel ad többet ez a három óra, mint a Youtube videók, vagy a könyvek ezrei? Abban, hogy itt a Te ászanáidat vizsgáljuk, a Te kérdéseidre válaszolunk, és a Te tested sajátosságaival foglalkozunk. Mindenki egy, de mással és másképp küzd. Ha érdekel a szakértői kezek, és szemek észrevétele, ki- és útbaigazítása, itt a helyed!

Jelentkezni és befizetni az Atma Pest és Buda jógastúdióban személyesen vagy az alábbi űrlapon keresztül lehet. Részvételi díj: 5000 Ft (csak elővételben). Jelentkezési határidő: április 10 (vagy amíg a helyek be nem telnek). Részvételi szándékodat legfeljebb február 10-ig mondhatod vissza, a helyek korlátozott száma miatt. Foglalásod az átutalás beérkezésével vagy a készpénzes befizetéssel válik teljessé, így érdemes ezt minél előbb megtenni. A befizetésig a helyed csak várólistás, részvételed nem biztosított. Maximális létszám: 12 fő.

JELENTKEZÉS 

Részletek

Dátum: 2019-04-28
Időpont: 09:00 - 13:00
Összeg: 5000HUF

Helyszín

Venue Name: Atma Center
Address: Üllői út 6.
Budapest, 1085 Magyarország

+ Google Térkép

Szervező

Organizer Name: Fehér Eszter