1999-ben találkoztam először a jógával, amikor egy, a fizikai síkon túlmutató mozgásformát kerestem. Később a gyermekeim születése után tértem vissza újra és nagyobb intenzitással a jóga világába, a testem és lelkem táplálásáért.
Gauranga biztatására kezdtem később órákat tartani, ami egy csodálatos lehetőség, hogy megismertessem és megszerettessem az emberekkel a jóga határtalan lehetőségeit.

Szeretem, hogy a jóga egy – elsősorban befelé vezető- végtelen út mindenki számára, testi adottságoktól teljesen függetlenül. Az oktatásomban megnyilvánul a saját gyakorlásom elsődleges célja is, az elme lecsendesítése, a benső nyugalmunk mély átélése. Ehhez nagy segítséget ad az ashtanga vinyásza rendszer, amely Richard Freeman szerint a nyughatatlanok pranayamája. A test és az elme is áldásban részesül a rendszeres gyakorlással.
Gaurangának köszönhetem, hogy ráléptem erre a fantasztikus útra és maradtam rajta, Major Ági és Szil Kati óráin is rengeteget tanulhatok és amikor csak tehetem részt veszek Eyal Chehanowski tanfolyamain és más hazai és külföldi workshopokon, fontosnak tartom a folyamatos önképzést.
Az Atma Centerben agni, csípőnyitó vinyásza és astanga órákat tartok.

Email: annapakh@yahoo.com

Tel.: +36 30 999 8602

Atmacenter jógaoktató

Képzések

    • 2009 – Gyermekjóga oktatói képzés (Csiki Mariann)
    • 2011 – Agni jóga oktatói képzés (Atma Center)
    • 2012-2013 – Ashtanga jóga oktatói képzés (Atma Center)

Leave a Reply

Your email address will not be published.