A jógával való találkozásom több éve kezdődött, és már az első alkalom után éreztem, hogy rendszeres óra látogató leszek.

Bár mindig is sokat mozogtam, tíz évig néptáncoltam, majd több sportot kipróbáltam, de végül a jóga hozott gyökeres változást az életemben. Elsősorban szembesített a félelmeim egy részével, s azok leküzdésében folyamatosan segít, másrészt pedig rádöbbentett arra, hogy az eddigi mozgásaim során mennyi helytelen testtartás rögzült. Amióta jógázom sokkal tudatosabban tudok figyelni a szervezetem jelzéseire, testtudatom javult, és megtanultam, hogyan kell helyesen levegőt venni, pedig előtte azt hittem, az már elég jól megy! Fantasztikus érzés megtapasztalni, hogyan fejlődök a gyakorlásaim során, s a fizikai javuláson túl, jobban tudok koncentrálni a hétköznapokban is!

Az Atma Centerbe 2013 szeptemberében kezdtem el agni-jóga órákra járni, és már abban a hónapban jelentkeztem is az Agni-jóga oktatói képzésre, ami egy nagyon jó döntés volt, hiszen szeretem azt, ha tudok segíteni az embereknek, gyógymasszőrként is ez motivál. Így hát örültem, hogy lehetőségem nyílt a képzésen részt venni, mivel az oktatás jelenti számomra a legfőbb kulcsot ahhoz, hogy másokat tudjak segíteni a saját fejlődésükben, a jóga szeretetének segítségével.

Az Atma Centerben Agni és csípőnyitó órákat tartok.

Email: rapangie92@gmail.com

Tel.: +36 70 508 7783

Agni és csípőnyitó vinyásza

Képzések

    • 2011-2013 – Gyógymasszőr szakképzés (Minerva)
    • 2013-2014 – Agni jóga oktatói képzés (Atma Center)

Leave a Reply

Your email address will not be published.