Tavaszi méregtelenítés Detox-jógával

Tavaszi méregtelenítés Detox-jógával

A tavasz a tisztítókúrák, a méregtelenítés, a megújulás ideje. Ehhez ajánljuk új méregtelenítő jóga óratípusunkat, a Detox jógát, melyet kezdők is bátran kipróbálhatnak.

Mi az a Detox jóga?

Detox jóga egy olyan jóga-ászanákból, bandhákból és légzőgyakorlatokból álló méregtelenítő jóga sorozat, amely a leghatékonyabban segíti elő testünk természetes méregtelenítő folyamatait. A sorozat rendszeres gyakorlása hatékony emésztést, jobb egészséget, ideális testsúlyt és alakot biztosít, amellett, hogy megszabadítja testünk szöveteit a bennük felgyülemlett méreganyagoktól.

Hétköznapi életünk során számtalan olyan hatás ér bennünket, melynek következtében a szerveinkben és a szöveteinkben toxinok, méreganyagok halmozódnak fel. A helytelen táplálkozás, mesterségesen finomított és tartósított élelmiszerek, a rossz emésztés, a stressz, a gyenge immunitás, a kialvatlanság, a mozgáshiány és az érzelmi konfliktusok mind elősegítik a méreganyagok termelődését és lerakódását a szervezetünkben, ami hosszú távon súlyos betegségek kialakulásának is kedvez.

A 90 perces Detox jóga gyakorlatsort 32-36 fokra felfűtött, magas párataralmú teremben érdemes gyakorolni, mert így lesz a leghatékonyabb a méregtelenítő hatás. Az 50 gyakorlat kezdők számára is könnyen elsajátítható, mégis hatékony méregtelenítő ászanákból, bandhákból és légzőgyakorlatokból áll, melyet szakavatott irányítás mellett lehet a leghatékonyabban megtanulni. Számos gerinccsavaró és csípőnyitó pózon keresztül átmasszírozzuk a hasüreget és megnyitjuk az ízületeket, hogy a toxinok akadálytalanul távozhassanak.

Időpontok: hétfő 17:30 és szerda 19:00, (tovább az óraendhez). Helyszín: Atma Center Jógastúdió Buda. Oktató: Gauranga Das.

Leave a Reply

Your email address will not be published.