Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Boldog békés ünnepeket kíván mindenkinek az Atma Center Jógastúdió!

 – Atma Center Tulajdonosa

Van már ügyfélkártyád?

Pontegyenleged itt tudod lekérdezni

Ha ÚJ vagy nálunk, próbáld ki ingyenes próba óránkat, és vedd meg ELSŐ BÉRLETEDET FÉLÁRON!
Jógaoktatóink

Anna Rubi

Anna Rubi

Integer dignissim dolor quis lorem semper, sit amet convallis ipsum dignissim. Sed diam quam, aliquam a fringilla at, lobortis sed velit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla iaculis enim id mauris pharetra laoreet. Aliquam a ipsum fringilla purus euismod bibendum et et ipsum. Suspendisse eget sagittis sem. Nam vitae purus ante. Nam aliquam luctus diam.

Programajánló

Összeszedtük Neked a közelgő eseményeket
Flower

“Úgy érzem a sok válogatás után megtaláltam a számomra legmegfelelőbb csapatot. A találkozás pillanatától kezdve emberi hozzáállás, magabiztos szaktudás, lelkiismeretes gyakorlás, mind-mind csak az én kívánságom megvalósítását szolgálta.”

Anna

“Szeretek Győrben élni,egyetlen dolog viszont nagyon hiányzik nekem ebben a szép városban, mégpedig az Atma Center jóga órái. Ha tehetem, elmegyek Ashtangára, vagy Agnira, és most kipróbáltam a csípőnyitást is. Csodálatos érzés, hogy a testem és a lelkem még ennyi idős koromban is képes fejlődni. Köszönet az oktatóknak!!!”

Mária

“Az első jógaórán bénának éreztem magam, és azt hittem, évek kellenek egy kis érezhető eredményhez. Három hét után meg alig hiszem el, hogy mennyit fejlődtem! Negyven helyett harmincnak érzem magam. És ez még csak a kezdet! ;-)”

Krisztián

“Nagyra értékelem, hogy az Atmában minden oktató és óra egyenletesen nagyon magas színvonalon van, nem találkoztam mégmáshol ilyennel. Pannánál és Akarsininél voltam órán, és mind a ketten nagyon meggyőzőek, profik és szimpatikusak voltak. Nagyon sokat javítottak, igazítottak, valahol olvastam, hogy ez része az Atma filozófiájának. Szerintem ez jóga esetében nagyon is szükséges, pedig egyébként…

Flóra

“Pénteken hátrahajlítás jógán voltam az ATMA-ban. … Picit több erőt kellett kifejteni, mint amire számítottam, és végül is ez a szép az ATMA Center óráiban: egyszerűen nincsen könnyű órájuk. A kezdő kategória valahogy nem létezik (nem mintha ezt keresném, sőt!). Vagy csinálod, vagy nem! És igazuk is van valahol, hiszen a jóga is egy olyan mozgásforma, amit mindenki a…

Angelocska

“Az Atma az a hely, ahol rendszeresen visszatérő élményem a rácsodálkozás: jé, én ezt meg tudom csinálni? Nincs kényszer, nincs verseny, az oktatók inspirálnak és felügyelnek, mindenki a saját gyakorlásával foglalkozik és semmi mással, és ez mind valahogy együtt segít észrevétlen kihozni magamból a maximumot. Mikor elkezdtem ide járni, már két hónap után bárki, akivel találkoztam, észrevette, hogy valami…

Dóra

Cikkek

Jógahírek, programajánló, receptek

Eseménygaléria

Instagram: #atmacenteryoga

Kapcsolat:

+36 1 315 0045

Címünk:

1031 Budapest
Római Part XX, YYYY

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 8h-22h
Hétvégén: 10h-18h