COVID19

COVID19

Kedves Vendégeink!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások következtében jógastúdiónk átmenetileg bezárt. Újranyitás tervezett időpontja: MÁJUS 25. A jógastúdió egyelőre bizonyos korlátozásokkal fog üzemelni. Erről bővebben itt olvashatsz.

A korlátozások időszakára oktatóink online jógaóráin tudtok részt venni a Facebook-on. Gauranga Das, Herczeg Angelika, Gál Andrea és Kalmár-Nagy Évi jógaóráin gyakorolhattok az otthonotokban. Az oktatóinknak utalhattok adományokat a jógaórákért, ezzel segítitek az ő fenntartásukat a mindenkinek nehéz helyzetben, és azt is, hogy a karantén után stúdiónk folytathassa működését.

A márciusban meghirdetett workshopok, tanfolyamok és elvonulások későbbi időpontban lesznek megtartva. Amint ezek tervezhetővé válnak, meg fogjuk hirdetni az új időpontokat. Addig szíves törelmeteket kérjük.

A webshopunkban a meglévő árukészletből teljesítjük a rendeléseiteket, a raktáron nem lévő áruk beszerzése némi késedelemmel járhat. Ezért türelmeteket kérjük. Ha rendeltek webshopunkból kellékeket az otthoni jógázáshoz, azzal szintén fennmaradásunkat támogatjátok.

A stúdió újraindulása után a korábban megváltott, és záráskor érvényes bérleteket meghosszabbított lejárati határidővel fel tudjátok használni. De annak is nagyon örülünk, ha felajánlásképpen új bérletet vesztek az újranyitáskor.

Reménykedünk a járvány mihamarabbi elvonulásában, és sok erőt és kitartást kívánunk Nektek is a karantén átvészeléséhez. Várva a mihamarabbi viszontlátást, maradok szeretetben,

Gauranga Das
Atma Center ügyvezető

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.