Böjt jógabérlet 75%-os áron!

Itt a tavaszi nagyböjt ideje. Megtisztulásodat mi is szeretnénk támogatni, most az akciós böjt jógabérlet formájában. Most a 30 napos korlátlan jógabérlet most 40 napig érvényes! Egy 40 napos jógabérlet arányosítva 26 500 Ft lenne, de most ugyanúgy 19 900 Ft-ért veheted meg, mint a 30 napos havi korlátlan jógabérletet, tehát 25%-kal olcsóbban.

Szinte az összes vallás ismeri a böjt fogalmát. A böjt lényege, hogy segít jobban megérteni a világot, és közelebb kerülni Istenhez, mivel ilyenkor testünk, lelkünk, szellemünk is megtisztul. A legelterjedtebb a keresztény vallásból ismert Nagyböjt, a Húsvét előtti 40 nap, ami a hagyomány szerint komoly lemondásokkal jár. A lemondások elsősorban az étkezéssel kapcsolatosak, de érinthetik az élet más területeit is.

Manapság inkább csak az egészség megőrzésére irányuló tisztító kúrákat ismerjük, és a táplálkozással kapcsolatos lemondással azonosítjuk, de böjt ettől lehet sokkat több is. Valójában bármiről lemodhatunk ebben az időszakban, amivel kapcsolatban úgy érezzük, hogy elhagyásával egy jobb, tisztább életet élhetünk. Lehet ez az elhatározás csak a böjt időszakára vonatokoző, vagy egy jó kezdet ahhoz, hogy egy örök érvényű elhatározást tegyünk.

A böjt formája sokféle lehet. A keresztény Nagyböjt egyik legfontosabb eleme a hús elhagyása ebben az időszakban. De elhatározhatujuk, hogy kevesebb kávét, alkoholt, édességet fogyasztunk ebben az időszakban, felhagyunk valamilyen káros szenvedélyünkkel, vagy többet mozgunk.

Néhány fontos jó tanács böjtöléshez:

  • a böjt legyen tervezett, fokozatos
  • készüljünk rá előtte, és amikor vége, a visszaállás is fokozatos legyen
  • komolyabb, hosszabb böjthöz kérjük ki szakember véleményét
  • szinte bármilyen böjtöt végzünk, a sok folyadékbevitel fontos
  • figyeljünk, hogy a böjt ne vezessen ásványi anyag és vitamin hiányhoz

Aki a böjt időszaka alatt jógázassal szeretne hozzájárulni testi lelki tisztulásához, annak szeretnénk segíteni a böjt jógabérlettel. A böjt jógabérletet március 1-5.-e között lehet megvásárolni, és legkésőbb március 5-éig meg kell kezdeni a felhasználását.