Atma Center törzsvásárlói program

Atma Center törzsvásárlói program

Szeretnél kedvezményes áron részt venni workshopjainon, jóga elvonulásainkon, jógatáborainkban, és kedvezményes áron hozzájutni a shopban kapható jógafelszerelésekhez, füstölőkhöz, teákhoz, superfoodokhoz és egyéb shop termékekhez? Lépj be az Atma Center törzsvásárlói program – jába! Kezdd el gyűjteni a pontokat és ha megvan a 20 pontod, 5-10-20% kedvezményt kaphatsz a fent felsoroltakra! Hogy mire éppen mennyi kedvezmény vonatkozik, az aktuális progtamban írjuk ki, illetve hírlevelünkben is tájékoztatunk aktuális akcióinkról. Emelett leszenk olyan kedvezményeink, amit csak törzsvásárlóink vehetnek igénybe.

xA pontgyűjtő füzetet az Atma Center Jógastúdió recepcióin igényelheted. Minden 5 000 Ft feletti vásárlás után 1 pontot kapsz. Ha összegyűlt a 20 pont, megkapod a törzsvásárlói kártyát, aminek felmutatásával a kedvezményt igénybe veheted. Az törzsvásárlói kedvezményre való jogosultság a 20 pont összegyűjtésétől áll fent. 

A törzsvásárlói kártya névre szól, másra át nem ruházható. Egyéb kedvezményekkel nem vonható össze, akciós termékekre nem érvényes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.